Persoonlijk NFM-Plan


Personal Training, maar dan net een beetje anders

Investeringstijd: 0:35 seconden

Wij vinden dat het leven het meest kostbare bezit is. Bij Bweging bieden wij daarom het NFM®-plan aan. Dit is een vorm van PersonalTraining, maar met holistische fysiotherapeutische benadering. Weet u wat uw zwakke en uw sterke punten zijn van uw lichaam en wat u energie kan geven en wat u energie kost? En hoe u die zaken moet aanpakken en moet volhouden? Naarmate de leeftijd vordert, verandert de anatomie en fysiologie van de mens. Daar houden wij rekening mee. Het persoonlijke NFM-Plan is uiterst geschikt voor mensen boven de 40 jaar maar ook voor iemand die 80 jaar is en vol in het leven wil staan. Wij willen u persoonlijk laten ontwikkelen op het gebied van bewegen en helpen uw doelen te bereiken, zodat u daar voor de rest van uw leven profijt van heeft. Investeren in het leven kan bij ons.

Maak direct een afspraak
voor het persoonlijk NFM-Plan.

Laat de hersenen niet zitten!

Het belang van bewegen kan niet vaak genoeg genoemd worden: door beweging worden Neurotransmitters (stoffen die informatie doorgeven in de hersenen) gestimuleerd en zijn mensen beter in staat ingewikkelde taken uit te voeren en wordt het geheugen beter. Daarnaast wordt er groeihormoon geproduceerd om afbraak te remmen. Tevens wordt er dopamine aangemaakt, dat geeft je een goed gevoel. We leren je om te begrijpen en te voelen hoe je beweegt, zodat je een betere versie van jezelf kunt worden; zowel in je lijf, als in je hersenen.

Lekker in je fascia

Omdat ieder persoon verschillend is in anatomie en fysiologie en ieder zijn eigen doelstellingen heeft, is het soms verstandiger om een persoonlijk NFM-Plan te beginnen; hiermee kun je je eigen doelen halen, afgestemd op jouw lichaam en jouw situatie, onder begeleiding van een medisch professional van Bweging. Onze therapeuten helpen u beter in uw vel te zitten, of eigenlijk beter in uw Fascia [Link naar Fascia-pagina]. Zo pakken we samen van top tot teen alle klachten aan en alle risicofactoren, zodat we eventuele klachten in de toekomst kunnen voorkomen

Verrijking van je leven

Tijdens het Persoonlijke NFM-Plan trainen we het zenuwstelsel, de fascia en de hersenen; zodat we een reserve creeëren op het vlak van bewegen, maar ook op het cognitieve vlak (het functioneren van de hersenen: gedachten, geheugen). We leren je wat de connectie is tussen je hersenen en je spieren, hoe je zowel lichamelijk fit kunt worden èn je hersenen fit kunt houden. Zo zul je jezelf verrijken met het stellen van doelen, het maken van plannen en deze doelen ook daadwerkelijk behalen.