logo bweging

Afspraak maken met fysiotherapie Bweging?

Fysiotherapie Amstelveen

Fysiotherapie Bweging - Voor voelbaar resultaat.
Fysiotherapie ruimte van Bweging in Amstelveen

Kunnen doen wat u wilt, zonder pijn en beperkingen kunnen bewegen, zorgt ervoor dat u lekker in uw vel zit. De meest voorkomende klachten die wij als fysiotherapeuten tegenkomen zijn rug-, schouder- en nekklachten. Wanneer uw lijf u door pijn of andere oorzaken in de steek laat, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden.
Bij ons kunt u in de ochtend bellen voor een afspraak en meestal wordt u dezelfde dag of de dag erna al geholpen.

Fysiotherapie Bweging Amstelveen is gevestigd in sportschool BuentingSport en heeft twee professionele praktijkruimtes. Het grote voordeel van de praktijk in een sportschool is dat wij de beschikking hebben over de modernste test- en trainingsapparatuur waarmee wij u zo goed en zo snel mogelijk kunnen afhelpen van uw klacht. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis indien u moet wachten).


Naast onze praktijk in Amstelveen hebben wij ook Fysiotherapie Bweging Mijdrecht en Fysiotherapie Bweging Katwijk

Waarom Fysiotherapie Bweging

Maatwerk

Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het bewegingsapparaat. De behandelmethoden die wij aanbieden passen daarom precies bij uw specifieke klacht of wens. U heeft recht op de beste zorg en wij zorgen voor direct voelbaar resultaat. In overleg met u maken wij een passend behandelplan op basis van uw situatie en doelstellingen. Zo zorgen wij niet alleen voor behandeling op korte termijn, maar proberen wij het terugkeren van de klachten te voorkomen en bieden we preventie voor de toekomst.

Goed geschoolde therapeuten

Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en behandeltechnieken. Iedereen wordt intern opgeleid en regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en verschillende methodes.

Gericht op kwaliteit

Onze praktijk is erop gericht u de beste kwaliteit te bieden. Hier zorgen wij niet alleen voor met deskundig en professioneel personeel, maar ook door onze modern ingerichte praktijk met de modernste test- en trainingsapparatuur.

Adres: Fysiotherapie Bweging Amstelveen

U vindt onze praktijk in Sportschool Buenting.

Acacialaan 18, 1185 RE in Amstelveen.

Telefoonnummer: 020-2606062

U kunt gratis parkeren en een mindervalidenparkeerplaats is aanwezig.

Contact: Bweging Amstelveen

Heeft u een vraag? Dan vindt u wellicht het antwoord in onze meest gestelde vragen over fysiotherapie. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier alstublieft zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform ons Privacyreglement.