logo bweging

Afspraak maken met fysiotherapie Bweging?

Fysiotherapie in Amstelveen;

Specialist in beweging
Fysiotherapie Bweging in Amstelveen

Fysiotherapie ruimte van Bweging in Amstelveen

De meeste mensen bewegen soepel en zonder moeite. Maar soms laat het lichaam je in de steek en wordt het maken van de dagelijkse bewegingen lastig of pijnlijk. Fysiotherapie kan de oplossing voor veel ongemak zijn zonder negatieve bijwerkingen. Voor veel mensen is het prettig om niet te ver te hoeven reizen, daarom biedt Bweging ook in het hart van Amstelveen fysiotherapie aan.

Fysiotherapie voor iedereen
Klachten kunnen heel plotseling ontstaan. Bijvoorbeeld door een val, een breuk of een verkeerde beweging. Er zijn ook veel mensen die klachten ontwikkelen omdat zij langdurig op een verkeerde manier bewegen of te maken krijgen met “slijtage” door het ouder worden. Hieronder vindt u een aantal van de meest voorkomende klachten die wij in onze praktijk behandelen:

  • Rugklachten, bijvoorbeeld een hernia
  • Knieklachten
  • Nek-/Schouderklachten
  • Sportblessures
  • Artrose

Naast onze praktijk in Amstelveen hebben wij ook Fysiotherapie Bweging Mijdrecht en Fysiotherapie Bweging Katwijk.

Waarom Fysiotherapie Bweging

Werkwijze


Door onze snelle screening van de NFM-methode zijn wij in staat direct aan de slag te gaan, en dat is uniek. Onze methode onderzoekt en behandelt tegelijkertijd en daardoor hebben wij in 95% van de gevallen direct resultaat.
Het kan zijn dat wij extra aanvullende informatie krijgen van uw arts of specialist. Wij nemen deze informatie uiteraard zeer serieus om er voor te zorgen dat u uw doel kunt bereiken. Daarnaast houden wij uw arts of specialist, indien wenselijk, op de hoogte over het proces.

Buenting Sport


U vindt onze praktijk in sportschool Buenting Sport. Daardoor hebben wij de trainingsapparatuur direct binnen handbereik. Indien nodig, gaan we met u direct van de behandelkamer naar de apparaten in de sportschool om u te trainen en instructies te geven. Tevens kunnen wij u helpen als u vragen heeft over apparaten of (kracht)training.

Snel aan de beurt, zonder verwijzing


Als u klachten heeft, wilt u snel geholpen worden. Belt u ons in de ochtend, dan heeft u meestal dezelfde of de volgende dag een afspraak. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig voor een afspraak.
Klik hier om een afspraak te maken voor de locatie bij u in de buurt.

Adres

Fysiotherapie Bweging Amstelveen

U vindt onze praktijk in Sportschool Buenting.

Acacialaan 18, 1185 RE in Amstelveen.

Telefoonnummer: 020-2606062

U kunt gratis parkeren en een mindervalidenparkeerplaats is aanwezig.

Contact

Bweging Amstelveen

Heeft u een vraag? Dan vindt u wellicht het antwoord in onze meest gestelde vragen over fysiotherapie. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier alstublieft zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform ons Privacyreglement.