NFM-Plan


NFM-Plan bij Bweging - Personal Training op zijn best

Investeringstijd: 0:46 minuten

Wij geloven dat het leven het meest kostbare bezit is; daarom bieden wij het NFM-Plan aan. Dit gebeurt in verschillende vormen: zo hebben wij een NFM-Plan voor groepen, maar om de puntjes op de i te zetten en persoonlijke doelen te behalen, kiezen mensen steeds vaker voor het Persoonlijke NFM-Plan. Ook bedrijven kiezen regelmatig voor een NFM-Plan; dit kan voor het managementteam, of alle medewerkers en het kan bij ons in de sportschool, maar ook op de werkvloer.

Maak een afspraak
voor het NFM-Plan bij Bweging.

NFM-Plan voor Groepen


Bij het NFM-Plan voor groepen wordt het beste van Yoga, Pilates en Fitness gecombineerd, om zo te zorgen voor het beste resultaat. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen, dus er is veel aandacht voor u van de fysiotherapeut.
Kortom: perfect om mee te beginnen wanneer u het sporten (weer) wil gaan oppakken èn bovendien een mooie manier om leuke contacten te leggen!

Waarom moet ik kiezen voor het
NFM-Plan voor groepen?

Persoonlijk NFM-Plan


Dit is hèt ultieme plan om uw doelen te behalen! Omdat ieder persoon verschillend in anatomie en fysiologie is en ieder zijn eigen doelstellingen heeft, is het soms verstandiger om een persoonlijk NFM-Plan te beginnen; hiermee kun u uw eigen doelen halen, afgestemd op jouw lichaam en jouw situatie, onder begeleiding van een medisch professional van Bweging.

Ik wil meer informatie over een
Persoonlijk NFM-Plan.

NFM-Plan voor bedrijven


U geeft om uw bedrijf en u geeft om uw medewerkers; geef ze dan een NFM-Plan! Hiermee worden uw medewerkers fitter èn efficiënter; win-win! Er zijn verschillende mogelijkheden voor een NFM-Plan voor bedrijven. Lees hier meer over welke mogelijkheden het beste bij uw bedrijf passen.

Lees welke mogelijkheden wij hebben voor het
NFM-Plan voor bedrijven.

Meer informatie of vragen over het NFM-plan

Wilt u meer informatie over het NFM®-plan van fysiotherapie Bweging of heeft u een vraag hierover?
Dan vindt u wellicht het antwoord in onze meest gestelde vragen over het NFM®-Plan.
Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 020-2606062 of stuur ons gerust een mail.


nfm plan fysiotherapie bweging