NFM-Plan voor bedrijven


Workshop, of zelfs personal training, op uw bedrijf afgestemd.

Investeringstijd: 0:57 minuten

Het lijkt een modieuze uitspraak, maar daarmee is hij niet minder waar: zitten is het nieuwe roken.
Inactiviteit heeft verschillende gevolgen, onder andere: De hersenen werken minder goed, de ingewanden worden in elkaar gedrukt en gaan vastzitten, en er worden minder neurotransmitters aangemaakt waardoor plannen minder goed gaat. U geeft om uw bedrijf en u geeft om uw medewerkers. Dan helpt u uw bedrijf en uw medewerkers met een NFM-Plan; leer te bewegen, wordt actiever, creatiever en productiever!

Maak een afspraak
voor het NFM-Plan bij Bweging.

Zitten is het nieuwe roken


Inactiviteit leidt tot veranderingen in de hersenen; zo zijn mensen die veel zitten eerder afgeleid, hebben ze een verlaagde denksnelheid, slechter geheugen en meer moeite met omgaan met nieuwe situaties; ze zijn minder creatief. Het moge duidelijk zijn dat beweging hierin uitkomst biedt. Wij leren uw medewerkers hoe zij kunnen bewegen tijdens het zitten, hoe ze zichzelf kunnen blijven uitdagen, zodat ondanks het zittende werk, zij toch fit en geconcentreerd kunnen blijven.

Zitten met je nek


Klachten in de nek zijn veel voorkomend; in de afgelopen jaren zijn de aantallen gestegen tot 2 miljoen mensen die jaarlijks last hebben van de nek. Vaak is het zo dat nekklachten niet per se uit de nek hoeven te komen; de houding van de onderrug heeft effect op hoe de bovenrug staat en dus ook hoe de nek staat en beweegt. Tijdens het NFM-Plan voor bedrijven, worden u en uw medewerkers getraind in ‘goed zitten ‘ en op de juiste manier bewegen, zodat u geen last krijgt van de nek als gevolg van een verkeerde zithouding.

Mogelijkheden


De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wij kunnen bij u op de werkplek langs komen om u en uw medewerkers alle ins en outs te leren over bewegen op de werkplek. Daarnaast is het ook mogelijk dat u en uw medewerkers bij ons langs komen in de praktijk, waar wij een workshop geven over bijvoorbeeld bewegen, concentratie en creativiteit. Het voordeel aan een workshop op locatie is dat tips direct toepasbaar zijn, waar een workshop in de praktijk meer mogelijkheden biedt met betrekking tot gebruik van materialen. Neem gerust contact op om te bespreken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw situatie.