logo bweging

Afspraak maken met fysiotherapie Bweging?

Fysio

Investeringstijd: 32 seconden

Wij willen de huidige fysiotherapie verder brengen door te innoveren. Zo werken wij met onze eigen NFM®-Methode, waarmee we gestructureerd uw klachten kunnen benaderen, en: oplossen!
U wilt toch ook weer uw hobby’s kunnen uitoefenen zonder pijn en bijvoorbeeld soepel uit bed kunnen stappen?
Fysiotherapie Bweging zorgt voor een voelbaar resultaat en dit vanaf het eerste moment.

Eerste gesprek


Wanneer u een pijnklacht heeft waar u snel vanaf wilt, kunt u bij ons terecht. Wij zullen u eerst een aantal vragen stellen over het ontstaan van de klachten; we moeten immers eerst weten wat het probleem is, voordat we het kunnen aanpakken. Wanneer we het probleem hebben gevonden, gaan we vaak direct aan de slag met ons NFM®-Methode om het op te lossen: Het draait immers om direct resultaat.

NFM®-Methode


Fysiotherapie Bweging werkt volgens een eigen ontwikkelde methode, de NFM®Methode. NFM staat voor Neuro-Fasciale-Modulatie. Dit houdt in dat wij door onze handen uw zenuwstelsel kunnen helpen zich aan te passen aan een nieuwe situatie, zodat bewegen weer zonder pijn kan. Met behulp van onze succeservaringen hebben we verschillende behandelprotocollen opgesteld. Zo kunnen we u direct helpen en de klachten bij de bron aanpakken. We zien vaak dat het probleem zich niet op één plek bevindt, maar het hele lichaam meespeelt.

Resultaat


Dè reden voor u om naar de fysiotherapeut te gaan, is dat u ergens last van heeft en zo snel mogelijk hiervan af wil zijn; u wilt resultaat. Voor ons geldt hetzelfde; bij ons draait het om resultaat. In 80% van de gevallen, zorgen wij doormiddel van het NFM®-Methode voor directe pijnvermindering en soepelere bewegingen. Voel ook direct resultaat!

Via onderstaande knop kunt u makkelijk en veilig via mijnzorgtoegang een online afspraak met ons maken.

Online afspraak maken