Fysio


Fysio Bweging brengt de fysiotherapie...

Investeringstijd: 0:32 seconden

Wij willen de huidige fysio verder brengen door te innoveren. Zo werken wij met onze eigen NFM®-Methode, waarmee we gestructureerd uw klachten kunnen benaderen, en: oplossen!
U wilt toch ook weer uw hobby’s kunnen uitoefenen zonder pijn en bijvoorbeeld soepel uit bed kunnen stappen?
Fysiotherapie Bweging zorgt voor een voelbaar resultaat en dit vanaf het eerste moment.

Onze voordelen
  • Een bewezen, nieuwe methode
  • Direct voelbaar resultaat
  • Totaal aanpak van uw klacht
  • Klanttevredenheid:

Eerste gesprek

Wanneer u een pijnklacht heeft waar u snel vanaf wilt, kunt u bij ons terecht. Wij zullen u eerst een aantal vragen stellen over het ontstaan van de klachten; we moeten immers eerst weten wat het probleem is, voordat we het kunnen aanpakken. Wanneer we het probleem hebben gevonden, gaan we vaak direct aan de slag met onze NFM®-Methode om het op te lossen: Het draait immers om direct resultaat.

NFM®-Methode

Fysiotherapie Bweging werkt volgens een eigen ontwikkelde methode, de NFM®Methode. NFM staat voor Neuro-Fasciale-Modulatie. Dit houdt in dat wij door onze handen uw zenuwstelsel kunnen helpen zich aan te passen aan een nieuwe situatie, zodat bewegen weer zonder pijn kan. Met behulp van onze succeservaringen hebben we verschillende behandelprotocollen opgesteld. Zo kunnen we u direct helpen en de klachten bij de bron aanpakken. We zien vaak dat het probleem zich niet op één plek bevindt, maar het hele lichaam meespeelt.

Verder lezen

Resultaat

Dè reden voor u om naar de fysiotherapeut te gaan, is dat u ergens last van heeft en zo snel mogelijk hiervan af wil zijn; u wilt resultaat. Voor ons geldt hetzelfde; bij ons draait het om resultaat. In 80% van de gevallen, zorgen wij doormiddel van de NFM®-Methode voor directe pijnvermindering en soepelere bewegingen. Voel ook direct resultaat!