logo bweging

Afspraak maken met fysiotherapie Bweging?

Fysiotherapie Mijdrecht

Fysiotherapie Bweging - Voor voelbaar resultaat.
Fysiotherapie Bweging in Mijdrecht

De Fysiotherapie praktijk van Bweging is gevestigd in Mijdrecht in de Sportschool van Just Fitness, bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie van Just Fitness waar u verder geholpen wordt.
De fysiotherapie praktijk bevindt zich op de Rendementsweg 10-A te Mijdrecht.
Het maken van afspraken kan telefonisch of via de mail. Natuurlijk kunt u ook even binnen stappen in onze fysiotherapie praktijk Bweging in Mijdrecht in de sportschool Just Fitness! Wij behandelen u in de praktijk en aan huis. In overleg met u wordt er een geschikt moment gekozen. U wordt zo spoedig mogelijk behandeld (indien er een indicatie is) want we werken zonder wachtlijst.

Naast onze praktijk in Mijdrecht hebben wij ook Fysiotherapie Bweging Amstelveen en Fysiotherapie Bweging Katwijk

Waarom Fysiotherapie Bweging

Maatwerk


Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het bewegingsapparaat. De behandelmethoden die wij aanbieden passen daarom precies bij uw specifieke klacht of wens. U heeft recht op de beste zorg en wij zorgen voor direct voelbaar resultaat. In overleg met u maken wij een passend behandelplan op basis van uw situatie en doelstellingen. Zo zorgen wij niet alleen voor behandeling op korte termijn, maar proberen wij het terugkeren van de klachten te voorkomen en bieden we preventie voor de toekomst.

Goed geschoolde therapeuten


Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en behandeltechnieken. Iedereen wordt intern opgeleid en regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en verschillende methodes.

Gericht op kwaliteit


Onze praktijk is erop gericht u de beste kwaliteit te bieden. Hier zorgen wij niet alleen voor met deskundig en professioneel personeel, maar ook door onze modern ingerichte praktijk met de modernste test- en trainingsapparatuur.

Adres

Fysiotherapie Bweging Mijdrecht

U vindt onze praktijk in Sportschool Just Fitness.

Rendementsweg 10-A - 3641 SK Mijdrecht.

Telefoonnummer: 020-2606062

Contact:

Bweging Mijdrecht

Heeft u een vraag? Dan vindt u wellicht het antwoord in onze meest gestelde vragen over fysiotherapie. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier alstublieft zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform ons Privacyreglement.