logo bweging

Afspraak maken met fysiotherapie Bweging?

Fysiotherapie Katwijk

Fysiotherapie Bweging - Voor voelbaar resultaat.
Fysiotherapie Bweging in katwijk

Fysiotherapie Bweging Katwijk is gevestigd in sportschool Basic Fit aan de Ambachtsweg. Basic Fit Katwijk heeft een grote, modern ingerichte fitnessruimte met plek voor onder andere krachttraining, conditietraining en virtuele groepslessen. Wij bieden leden en niet-leden van Basic Fit Katwijk fysiotherapie en revalidatie bij (sport)blessures.
Denk dan aan:

  • Operaties aan de knie; meniscus, kruisband, nieuwe knie, etc;
  • Rugklachten, inc. Preventief oefenen;
  • Schouderklachten, zoals een slijmbeursontsteking;
  • (Sport)Fysiotherapie;

Hierbij kan uiteraard ook gedacht worden aan ondersteuning bij het verbeteren van sportprestaties. Wanneer u een afspraak heeft bij ons in Katwijk, kunt u de sportschool in en boven plaatsnemen aan de leestafel, waar uw fysiotherapeut u zal ophalen.

Naast onze praktijk in Katwijk hebben wij ook Fysiotherapie Bweging Mijdrecht en Fysiotherapie Bweging Amstelveen

Waarom Fysiotherapie Bweging

Maatwerk


Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het bewegingsapparaat. De behandelmethoden die wij aanbieden passen daarom precies bij uw specifieke klacht of wens. U heeft recht op de beste zorg en wij zorgen voor direct voelbaar resultaat. In overleg met u maken wij een passend behandelplan op basis van uw situatie en doelstellingen. Zo zorgen wij niet alleen voor behandeling op korte termijn, maar proberen wij het terugkeren van de klachten te voorkomen en bieden we preventie voor de toekomst.

Goed geschoolde therapeuten


Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en behandeltechnieken. Iedereen wordt intern opgeleid en regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en verschillende methodes.

Gericht op kwaliteit


Onze praktijk is erop gericht u de beste kwaliteit te bieden. Hier zorgen wij niet alleen voor met deskundig en professioneel personeel, maar ook door onze modern ingerichte praktijk met de modernste test- en trainingsapparatuur.

Adres:

Fysiotherapie Bweging Katwijk

U vindt onze praktijk in Sportschool Basic-Fit.

Ambachtsweg 7b, 2222 AH Katwijk.

Telefoonnummer: 020-2606062

De sportschool is ook toegankelijk voor minder validen, dankzij de aanwezigheid van een lift.

Contact:

Bweging Katwijk

Heeft u een vraag? Dan vindt u wellicht het antwoord in onze meest gestelde vragen over fysiotherapie. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier alstublieft zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform ons Privacyreglement.